Penne quattro formaggi

Inca o reteta din capitolul paste delicioase acasa, Penne quattro formaggi. 🙂

Haide in bucatarie sa le gatim si savuram!

Pun pariu ca o sa mai ceri o portie! 🙂

Reteta: Penne quattro formaggi

Ingrediente:

  • 250 g penne integrale
  • 100 ml lapte
  • 100 g Parmezan
  • 50 ml smantana lichida
  • 50 g Emmenthal
  • 50 g Gorgonzola
  • 50 g Brie
  • 50 g unt
  • o lingura de faina
  • sare si piper

Preparare:

Intr-o oala cu apa si putina sare punem pennele la fiert, exact cat scrie pe ambalaj.

(apa trebuie sa depaseasca pennele cu putin)

ingrediente

Intr-o tigaie wok topim untul la foc mic, iar peste el adaugam lingura de faina in ploaie si amestecam incontinuu, imediat dupa turnam laptele si smantana lichida.

Acum este timpul sa punem toate felurile de branza, maruntite in prealabil, cele 50 g parmezan ras si asezonam cu sare si piper.

Continuam sa amestecam pana se topesc branzeturile si se formeaza o pasta omogena.

20140004_1387461888009850_6672456569895311082_n

Odata ce sosul delicios este gata, peste el punem pennele fierte si scurse bine.

20108202_1387461894676516_3220491858849427405_n

Amestecam sosul cu pastele, lasandu-le la foc mic inca 3 minute.

La final ornam cu parmezan si putin piper.

20228226_1387461891343183_1706169279619182615_n

 

 

Pofta buna!

 

#gatestesicalatoreste

Gateste si calatoreste ©

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s