Paste de orez in sos alb

Ador pastele!

Cele mai simple de gatit, cred ca toata lumea este de acord cu mine, sunt pastele!

Sunt de parere ca poti improviza cat vrei in bucatarie, cu o singura conditie: sa fie si gust in farfurie. Aceasta reteta mereu imi vine in minte cand mi-e pofta de paste, imi place mult combinatia.

Reteta: Paste de orez in sos alb

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui
  • 300 g smantana de gatit
  • 200 paste de orez
  • 250 g ciuperci
  • 150 g mazare
  • ulei de masline
  • o lamaie
  • oregano
  • sare
  • piper

Preparare:

Taiem pieptul de pui cubulete mici si il asezam intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline. Asezonam cu sare, piper si oregano, pana ce acesta capata o culoare aurie.

19665324_1376570262432346_6151424688108213809_n

Intr-o alta tigaie asezam ciupercile taiate felii si le tinem pe foc cateva minute pana ce se lasa apa.

19756733_1376570259099013_8471397241741145965_n

Peste ciuperci punem mazarea si lasam la foc mic pana nu mai ramane apa.

19731806_1376455252443847_3248093738044540866_n

Intr-o cratita punem pastele de orez la fiert cu putina sare (cat scrie pe ambalaj).

Peste ciuperci si mazare adaugam puiul, urmat de pastele fierte (scurse bine).

La final amestecam totul, adaugam smantana, sarea, piperul si stoarcem lamaia.

Lasam 3 minute la foc mic sa se imbine gusturile si aromele.

 

19748763_1376455115777194_3549574599544424678_n.jpg

 

Pofta buna!

 

#gatestesicalatoreste

Gateste si calatoreste ©

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s