Creveti la tigaie

Fiind o iubitoare de fructe de mare si in special de creveti, am incercat nenumarate retete, insa eu functionez dupa propriul stil, asa ca am ajuns la reteta finala dupa multe altele si testandu-mi, bineinteles, propriile gusturi si papile 🙂

Daca ai pofta de ceva bun si rapid, iti recomand: „Creveti la tigaie”, este o reteta simpla si foarte gustoasa!

Reteta: Creveti la tigaie

Ingrediente:

  • 500 g creveti
  • 200 ml vin alb
  • 200 g unt
  • 2 lingurite de usturoi
  • o lamaie
  • sare
  • piper

Preparare:

Curatam crevetii, ii spalam bine si ii uscam in servetele de bucatarie.

Folosim o tigaie intinsa in care punem la foc mic untul, pana acesta se topeste.

In untul topit asezam crevetii, presaram usturoiul si asezonam cu sare si piper.

Ii lasam pret de 5 minute (2 minute jumatate  pe o parte si 2 minute jumatate pe cealalta parte) la foc mediu.

20374716_1396390557116983_89491796392050702_n.jpg

Peste creveti adaugam vinul si lamaia stoarsa si ii mai lasam in tigaie pentru inca 2 minute!

 

20374289_1396390553783650_2532370360837714425_n

Se pot servii impreuna cu un orez basmati sau cu legume!

 

20294449_1396390470450325_7503996491830849782_n

 

 

Pofta buna!

 

#gatestesicalatoreste

Gateste si calatoreste ©

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s